MICHAEL
TOH KOK SOON

CEO / PRESIDEN
Toga Limited diasaskan oleh Michael Toh dan memberi tumpuan pada penyelidikan dan pembangunan Teknologi Komunikasi Info Dalam Talian dan Teknologi Maklumat. Beliau telah berusaha untuk mengubah operasi ini kepada nilai pasaran. Michael Toh mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam perniagaan dan pembangunan pasaran. Beliau mengasaskan Gen Five Global, sebuah syarikat telekomunikasi yang menjadi pedagang Celcom yang sah dengan 14 buah cawangan di seluruh Malaysia.

Michael Toh tamat pengajian dari Universiti Multimedia dengan kepujian. Major beliau adalah dalam Program Telekomunikasi Kejuruteraan Elektronik, dan juga telah memenangi anugerah biasiswa yang diberikan oleh Syarikat General Electric (A.S.). Michael Toh percaya bahawa kunci kepada kejayaan adalah yakin pada diri sendiri.

ALEX
HENDERSON

KETUA PEGAWAI
KEWANGAN
Alex ialah seorang profesional kewangan dan perakaunan dengan pengalaman selama 25 tahun. Beliau menguruskan Jabatan Perakaunan dan Kewangan CSI dan bertanggungjawab untuk melaksanakan dasar dan prosedur untuk mematuhi keperluan laporan pihak berkepentingan dalaman dan luaran. Alex mempunyai Ijazah Sains Kewangan dan sarjana dari Universiti Nasional.

IAIN
BRATT

PENGARAH BEBAS
Iain Bratt ialah seorang veteran selama 30 tahun dalam pengurusan eksekutif. Pengalaman beliau adalah pelbagai dari CFO, COO hingga CEO. Iain ialah Pengasas Bersama dan Naib Presiden Operasi di Social Point of View. Beliau cemerlang dalam mengoptimumkan sistem harian (kewangan, teknologi maklumat, pentadbiran, undang-undang dan pematuhan) untuk memajukan visi syarikat yang inovatif. Pengalaman Iain di seluruh dunia dalam operasi meliputi 33 buah negara, khususnya memasuki wilayah baru dengan pelbagai mata wang dan pelbagai perbezaan percukaian dan penubuhan organisasi subsidiari. Iain mempunyai pengalaman luas dalam urusan audit, perundangan dan pematuhan termasuk menerajui litigasi yang berjaya dalam bahagian korporat.

JIM
LUPKIN

PENGARAH BEBAS
Jim Lupkin ialah seorang veteran 25 tahun dalam media sosial. Buku beliau, Network Marketing for Facebook, adalah buku terlaris # 1 Amazon dan boleh didapati melalui 65 syarikat jualan langsung terbesar di dunia. Beliau turut menjadi pengasas bersama sebuah syarikat perisian yang menghasilkan lebih 1,200 klien dari MySpace. Selepas itu, beliau turut menjadi pengasas bersama Ojeez, saingan kepada Facebook yang menjadi lawan web ke 17,000 paling kerap dilawati di dunia daripada 85 juta laman web (sumber: Alexa) dan merupakan calon untuk Senarai Teknologi Sedang Membangun 2008 oleh Alwayson-Network. Beliau menjadi pengasas bersama agensi media sosial terbesar di Arizona. Agensi tersebut menguruskan lebih 400 perniagaan kecil, melatih 18,000 perniagaan melalui seminar, dan membina perisiannya untuk menguruskan media sosial untuk 8,000 usahawan.

SHEMORI
BOSHAE

PENGARAH BEBAS
Shemorii BoShae ialah seorang pakar pembangunan perniagaan antarabangsa dengan 10+ tahun pengalaman bekerja dengan klien untuk mengembangkan jangkauan global mereka dan memenuhi objektif perniagaan mereka. Beliau khusus dalam mengembangkan perkongsian strategik, kempen pemasaran kreatif dan majlis mengumpul dana. BoShae menamatkan pengajian dengan kepujian dan B.A. dalam Komunikasi Korporat sebelum berpindah ke Los Angeles untuk memulakan kerjaya sebagai Penerbit Eksekutif dalam industri hiburan membangunkan dokumentari dan menerbitkan majlis tayangan perdana. Beliau terus mengumpul susun kandungan dan mewujudkan saluran pengedaran VOD sebagai VP Pembangunan Perniagaan untuk sebuah label rekod antarabangsa sebelum menumpukan usahanya sebagai Pengarah Pengurusan Operasi di Kumpulan The EMCO Hanover. Kini, BoShae terus berunding dengan klien antarabangsa dengan penekanan terhadap pembangunan produk, penjenamaan dan pengukuran penerimaan pasaran.